​Facaderenovering udført af professionelt firma

​Trænger din facade til en kærlig hånd? Så kan du med fordel få professionel hjælp af Camre Group ApS. Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for facaderenovering.

Vi servicerer kunder fra både Frederiksberg, Rødovre, Brønshøj, Vanløse og omegn, så du bør ikke tøve med at kontakte os for hjælp. Der er flere gode grunde til at få foretaget en renovering af facade. Det kan først og fremmest være med til at pifte udseendet af bygningen op.

Derudover øger det typisk boligens værdi at få foretaget en renovering af facaden. Ved erhvervsbygninger vil en flot facade være med til at danne kundens førstehåndsindtryk. Vi står klar til at foretage facaderenovering lige efter dine ønsker og behov.

Hvad koster facaderenovering?

Den eksakte pris på en facaderenovering varierer fra opgave til opgave. Det afhænger nemlig af, om vi skal udføre vandskuring af hus eller anden form for renovering, samt hvor mange m2 facaden er. Uanset hvad opgaven lyder på, kan du dog være sikker på, at vores priser altid er konkurrencedygtige.​

​Når du samarbejder med os, kan du være sikker på, at vi udfører pudsning af facade lige efter dine ønsker og behov. Vi kommer til den aftalte tid, og vi forlader aldrig opgaven, før du er helt tilfreds med resultatet. Du kan derudover være sikker på, at vi altid leverer holdbare løsninger, som du kan få glæde af i mange år.

Kontakt os, og hør om dine muligheder

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for facaderenovering? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os allerede i dag. Vi står klar til at varetage både store og små opgaver på området. Du kan kontakte os på telefon: +45 3325 3532 eller på mail: info@camre.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Udfyld formularen herunder og modtag et uforpligtende tilbud

Står du over for en større eller mindre mureropgave, kan du trygt kontakte Murermester Victor Bruno Aps.

​Få hurtigt og konkret svar på din opgave

Vi arbejder for private og erhverv i Storkøbenhavn

Alle former for renovering og nybyggeri udføres

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

20 års erfaring med byggeentrepriser

Hos Camre Group ApS  du kan trygt stole på, at det vi gør er det rigtige. Vi er din professionelle byggepartner.

Døgnservice ved byggeopgaver 

Du kan altid få fat i os og vi rykker hurtigt ud ved alle byggeopgaver i København og på Sjælland.

Vi har masser af gode anmeldelser

​​Vi prioriterer kundetilfredshed højt, og har masser af gode anmeldelser på Facebook, så du kan være tryg ved os.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på en totalentreprise

Har du brug for professionel hjælp til en totalentreprise eller hovedentreprise, behøver du ikke at lede længere. Vi står klar til at varetage din opgave, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig. Ønsker du et uforpligtende møde med os omkring din opgave, eller har du nogle spørgsmål til din eksisterende kontrakt, så kontakt os gerne.

Kontakt os

​Camre Group ApS​

Smallegade 52 D2

2000 Frederiksberg

+45 3325 3532

info@camre.dk

Læs cookiepolitik

Om Camre Group ApS​

​Vi har stor ekspertise i udførelse og rådgivning igennem alle byggeriets faser lige fra planlægning, projektering og til udførelse (byggeledelse). Størrelsen på vores opgaver spænder ligeledes meget bredt. Vi påtager os store såvel som små projekter.