Facaderenovering udført af professionelt firma

Trænger din facade til en kærlig hånd? Så kan du med fordel få professionel hjælp af Camre Group ApS. Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for facaderenovering. 

Vi servicerer kunder fra både Frederiksberg, Rødovre, Brønshøj, Vanløse og omegn, så du bør ikke tøve med at kontakte os for hjælp. Der er flere gode grunde til at få foretaget en renovering af facade. Det kan først og fremmest være med til at pifte udseendet af bygningen op. 

Derudover øger det typisk boligens værdi at få foretaget en renovering af facaden. Ved erhvervsbygninger vil en flot facade være med til at danne kundens førstehåndsindtryk.

Vi står klar til at foretage facaderenovering lige efter dine ønsker og behov.

Hvad koster facaderenovering?

Den eksakte pris på en facaderenovering varierer fra opgave til opgave. Det afhænger nemlig af, om vi skal udføre vandskuring af hus eller anden form for renovering, samt hvor mange m2 facaden er. 

Uanset hvad opgaven lyder på, kan du dog være sikker på, at vores priser altid er konkurrencedygtige.​

Når du samarbejder med os, kan du være sikker på, at vi udfører pudsning af facade lige efter dine ønsker og behov. Vi kommer til den aftalte tid, og vi forlader aldrig opgaven, før du er helt tilfreds med resultatet. Du kan derudover være sikker på, at vi altid leverer holdbare løsninger, som du kan få glæde af i mange år.

Kontakt os, og hør om dine muligheder

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for facaderenovering? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os allerede i dag. Vi står klar til at varetage både store og små opgaver på området.

Du kan kontakte os på telefon: 33 25 35 32 eller på mail: info@camre.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Følg os på
​Facebook​

Om Camre Group ApS

Camre Group ApS rådgiver og udfører arbejde indenfor maler, elektriker, tømrer, murer, VVS. kort sagt alt indenfor byggeri og anlæg til private og erhverv.

Vi har stor ekspertise i udførelse og rådgivning igennem alle byggeriets faser lige fra planlægning, projektering og til udførelse (byggeledelse). Størrelsen på vores opgaver spænder ligeledes meget bredt. Vi påtager os store såvel som små projekter.

Kontaktoplysninger

Camre Group ApS

CVR: 43955489

​Smallegade 52 D 2

2000 Frederiksberg

Telefon: 33 25 35 32

E-mail: info@camre.dk