Kvalitetsbevidst tømrer med adskillige års erfaring

Skal du bruge en dygtig og professionel tømrer? Hos Camre Group kan vi udføre alt indenfor tømrerarbejde for både private og erhverv, og selvom vi har mange kunder på Frederiksberg samt i Rødovre, Vanløse og Brønshøj, udfører vi også tømrerarbejde for kunder i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland samt på resten af Sjælland.

Vi kan både være behjælpelige med snedker- og tømrerarbejde af enhver slags, da vi har adskillige års erfaring indenfor branchen. Vores kompetencer omfatter bl.a.: 

  • Hovedentrepriser
  • Til- og ombygninger
  • Reparation og vedligeholdelse
  • Vinduer
  • Døre
  • Tagopgaver
  • Renovering

Vi er med andre ord i stand til at udføre både små og store opgaver som enten del- eller totalentrepriser, uanset om det er for private eller erhverv. Vi har både mulighed for at tilknytte en murer, elektriker, maler eller en VVS’er til din opgave. 

​Hvad koster en tømrer i timen?​

Vores pris på en tømrer og tømrerarbejde afhænger af en række forskellige faktorer som f.eks. den enkelte opgaves omfang, valg af materialer og meget andet. Du kan dog altid regne med, at vi tilbyder en så billig timepris som muligt, og at vi udfører vores arbejde effektivt med et flot resultat.

Har du en større opgave, der skal udføres af en tømrer, udarbejder vi som regel et samlet uforpligtende tilbud, så du på forhånd ved, hvor meget hele din opgave kommer til at koste dig.​

Kontakt os og få et tilbud på dit tømrerarbejde

Hvis du leder efter en tømrer, er vi de rigtige at tage kontakt til. Vi har stor erfaring i branchen, hvilket gør os i stand til at hjælpe dig med både snedker- og tømrerarbejde. Det er således underordnet for os, om du har behov for hjælp til hoved- eller underentrepriser, eller om du skal have hjælp til en ny- eller ombygning. Endvidere har vi altid en tømrer, som kan hjælpe dig med vedligeholdelse, reparation, døre og vinduer.

​Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med lige præcis din tømreropgave, eller kunne du tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud, skal du være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag. Det kan du gøre ved at ringe til mester på telefon 33 25 35 32, eller skrive til vores e-mail info@camre.dk, så finder vi frem til den mest optimale løsning for dig.

Vi glæder os meget til at hjælpe dig.

Følg os på
​Facebook​

Om Camre Group ApS

Camre Group ApS rådgiver og udfører arbejde indenfor maler, elektriker, tømrer, murer, VVS. kort sagt alt indenfor byggeri og anlæg til private og erhverv.

Vi har stor ekspertise i udførelse og rådgivning igennem alle byggeriets faser lige fra planlægning, projektering og til udførelse (byggeledelse). Størrelsen på vores opgaver spænder ligeledes meget bredt. Vi påtager os store såvel som små projekter.

Kontaktoplysninger

Camre Group ApS

CVR: 43955489

​Smallegade 52 D 2

2000 Frederiksberg

Telefon: 33 25 35 32

E-mail: info@camre.dk