Kvalitetsbevidst tømrer med adskillige års erfaring

Skal du bruge en dygtig og professionel tømrer? Hos C.C En​treprise kan vi udføre alt inden for tømrerarbejde for både private og erhverv, og selvom vi har mange kunder i København og på Frederiksberg, udfører vi også tømrerarbejde i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland, samt på resten af Sjælland. Vi kan både være behjælpelige med snedker- og tømrerarbejde af enhver slags, da vi har adskillige års erfaring inden for branchen.

Vores kompetencer omfatter blandt andet følgende:

  • Hovedentrepriser
  • Til- og ombygninger
  • Reparation og vedligeholdelse
  • Vinduer
  • Døre
  • Tagopgaver
  • Renovering

Vi er altså i stand til at udføre både små og store opgaver som enten del- eller totalentrepriser, uanset om det er for private eller erhverv.​​

​Hvad koster en tømrer i timen?​

Har du således behov for hjælp fra en professionel og kompetent tømrer, er du havnet det helt rette sted, og vi kan hjælpe med enhver opgave inden for snedker- og tømrerfaget. Men hvad koster en tømrer i timen?

Det afhænger naturligvis af en lang række forskellige faktorer såsom den enkelte opgaves omfang.​​

Ring til os for mere information

​Leder du efter en tømrer, er vi de rigtige at ringe til. Vi har rig erfaring i branchen, hvorfor vi er i stand til at hjælpe dig både med snedker- og tømrerarbejde. Det er således underordnet for os, om du har behov for hjælp til hoved- eller underentrepriser, eller om du skal have hjælp til ny- eller ombygning. Endvidere kan vi hjælpe med vedligeholdelse, reparation, døre og vinduer. Endelig skal det nævnes, at du hos os altid er garanteret en fordelagtig pris uanset opgavens omfang.

​Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med lige præcis din tømreropgave, skal du være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag. Det kan du gøre ved at ringe til telefon 33 25 35 32, og så finder vi frem til den mest optimale løsning for dig. Vi glæder os meget til at hjælpe dig.

Følg os på
​Facebook​

Om C. C. Entreprise ApS

C. C. Entreprise ApS rådgiver og udfører arbejde indenfor maler, elektriker, tømrer, murer, VVS. kort sagt alt indenfor byggeri og anlæg til private og erhverv.

Vi har stor ekspertise i udførelse og rådgivning igennem alle byggeriets faser lige fra planlægning, projektering og til udførelse (byggeledelse). Størrelsen på vores opgaver spænder ligeledes meget bredt. Vi påtager os store såvel som små projekter.

Kontaktoplysninger

C. C. Entreprise ApS

CVR: 39269295

​Smallegade 52 D 2

2000 Frederiksberg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 33 25 35 32

E-mail: info@camre.dk