​Murer der udfører store såvel som små opgaver

Skal du bruge en professionel og kompetent murer? I så fald er du havnet det helt rette sted. Hos C.C Ent​reprise udfører vi nemlig alt inden for murerarbejde såsom facaderenovering for både private og erhverv. Med base på Frederiksberg har vi især mange kunder fra København og Storkøbenhavn, men vi dækker generelt hele Nordsjælland og det øvrige Sjælland, ligesom at vi ved større mureropgaver også er landsdækkende. Skal du således have hjælp til f.eks. renovering af facade, er vi de helt rigtige at kontakte.

Vi udfører murerarbejde med stor professionalisme og præcision, og vi kan være behjælpelige med store såvel som små opgaver. Det vil altså sige, at vi både kan være behjælpelige med flisearbejde, hvor der skal kæles for detaljerne, men også med en grovere renovering.

Hvad koster en murer? Hvad koster facaderenovering?

Skal du altså bruge en kompetent murer til f.eks. facaderenovering, bør du kontakte os med det samme. Men hvad koster en murer, og hvad koster facaderenovering? 

Det afhænger selvfølgelig af en lang række faktorer såsom opgavens omfang.​

Uanset hvad garanterer vi gode priser, hvad end det er en opgave for private eller erhverv. Vores priser går aldrig ud over kvaliteten af vores arbejde, der altid er høj.​

​Kontakt os med det samme for mere information

Søger du et godt tilbud på en murer til en facaderenovering eller anden slags murerarbejde, bør du kontakte os allerede i dag. Vi udfører al slags murerarbejde for både private og erhverv med stor præcision, og vi kan både være behjælpelige med en grovere renovering og flisearbejde. Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med lige præcis din opgave, eller har du nogle spørgsmål, skal du være mere end velkommen til at ringe til os med det samme.

Du kan komme i kontakt med vores venlige og dygtige personale ved at ringe til telefon 33 25 35 32, og så finder vi sammen frem til den bedste løsning for dig. Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig og hjælpe dig med din mureropgave.

Følg os på
​Facebook​

Om C. C. Entreprise ApS

C. C. Entreprise ApS rådgiver og udfører arbejde indenfor maler, elektriker, tømrer, murer, VVS. kort sagt alt indenfor byggeri og anlæg til private og erhverv.

Vi har stor ekspertise i udførelse og rådgivning igennem alle byggeriets faser lige fra planlægning, projektering og til udførelse (byggeledelse). Størrelsen på vores opgaver spænder ligeledes meget bredt. Vi påtager os store såvel som små projekter.

Kontaktoplysninger

C. C. Entreprise ApS

CVR: 39269295

​Smallegade 52 D 2

2000 Frederiksberg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 33 25 35 32

E-mail: info@camre.dk