​Murer der udfører store såvel som små opgaver

Har du brug for en professionel og kompetent murer? I så fald er du havnet det helt rette sted. Hos Camre Group udfører vi nemlig alt indenfor murerarbejde for både private og erhverv.

Med base på Frederiksberg har vi særligt mange kunder fra Brønshøj, Rødovre, Vanløse og omegn, men vi dækker generelt hele København, Storkøbenhavn og Nordsjælland, og ved større mureropgaver kører vi ud til kunder i hele landet. Så skal du have hjælp til en renovering af facade eller andet murerarbejde, er vi de helt rigtige at tage kontakt til.

Vi udfører murerarbejde med stor professionalisme og præcision, og vi kan være behjælpelige med store såvel som små opgaver. Det vil med andre ord sige, at vi både kan være behjælpelige med flisearbejde, hvor der skal kæles for detaljerne, men også med grovere renovering. 

Hvad koster en murer?

Vores priser på en murer afhænger af en lang række faktorer. F.eks. afhænger prisen af typen og omfanget af den opgave, som vores murer skal løse for dig. Uanset hvilken type opgave du skal bruge en murer til, kan du altid være sikker på, at vi tilbyder en attraktiv pris på opgaven, hvad end det er en opgave for dig som privatperson eller som virksomhed. Desuden går vi aldrig på kompromis med kvaliteten i vores arbejde.​

​Kontakt vores murer og få et uforpligtende tilbud på dit murerarbejde

Sidder du f.eks. og tænker: Hvad koster facaderenovering? Eller kunne du tænke dig at vide, hvor meget en anden mureropgave kommer til at koste dig, så kan du med fordel tage kontakt til os allerede i dag og fortælle os om din konkrete opgave. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en god pris, som er så billig som muligt, når vi kender til opgavens omfang samt dine ønsker og behov.

Samtidig står vi også til rådighed, hvis du har nogle spørgsmål til vores murer, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan løse lige netop din opgave. Har du behov for rådgivning og vejledning, eller kunne du tænke dig mere information om vores arbejdsområder og kompetencer, så skal du bare ringe til vores venlige og dygtige personale på telefon 33 25 35 32. Alternativt kan du også skrive til vores e-mail info@camre.dk, hvis det passer dig bedre. Derefter vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med en besvarelse på din henvendelse.

Vi glæder os meget til at høre fra dig og hjælpe dig med din mureropgave. Sammen finder vi den bedste løsning til dig og dine ønsker. 

Følg os på
​Facebook​

Om Camre Group ApS

Camre Group ApS rådgiver og udfører arbejde indenfor maler, elektriker, tømrer, murer, VVS. kort sagt alt indenfor byggeri og anlæg til private og erhverv.

Vi har stor ekspertise i udførelse og rådgivning igennem alle byggeriets faser lige fra planlægning, projektering og til udførelse (byggeledelse). Størrelsen på vores opgaver spænder ligeledes meget bredt. Vi påtager os store såvel som små projekter.

Kontaktoplysninger

Camre Group ApS

CVR: 43955489

​Smallegade 52 D 2

2000 Frederiksberg

Telefon: 33 25 35 32

E-mail: info@camre.dk