Professionel og kompetent maler til private og erhverv

Er det blevet tid til at få malet din bolig indvendigt eller udvendigt? Har du nogle virksomhedslokaler, der trænger til at blive malet, og er du på udkig efter en dygtig maler? Uanset hvad er du kommet til det helt rigtige firma. Hos Camre Group ApS har vi mange års erfaring indenfor malerarbejde, og vi hjælper i vores forretning både private boligejere og forskellige former for erhverv med deres maleropgaver.

På grund af vores centrale beliggenhed i København har vi særligt mange kunder fra Frederiksberg, Brønshøj, Rødovre og Vanløse, men vi dækker også hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi kører gerne langt, når du har behov for at få udført professionelt malerarbejde af høj kvalitet, og derfor kan du ofte finde os i forskellige afkroge af Sjælland og i resten af landet.

Vi er en virksomhed med mange kompetencer, og en af vores mange specialer er malerfaget, hvor vi i løbet af årene har løst rigtig mange forskelligartede og spændende opgaver. Det betyder, at vi har en stor erfaring indenfor branchen, og at du trygt og roligt kan overlade din maleropgave til os.

Hvad koster en maler?

Har du brug for en dygtig og kompetent maler, kan vi hjælpe. Du sidder muligvis og tænker på, hvad det koster at få en maler til at udføre din maleropgave, uanset om det er et større eller mindre projekt, og du vil formentlig gerne vide på forhånd, hvad din opgave kommer til at koste dig.

Til det kan vi svare, at der er meget stor forskel på vores priser alt afhængigt af den konkrete opgave. Vores priser afhænger bl.a. af:

  • Hvilken maleropgave du skal have udført
  • Hvilke materialer vi skal anvende
  • Hvor mange m2 der skal males
  • Hvad du har af særlige ønsker og behov til din maleropgave​

Derfor kan vi ikke give en konkret pris på vores malerarbejde uden at kende til den konkrete opgave. Der er f.eks. meget stor prisforskel på, om du skal have malet et enkelt værelse, eller om du skal have malet hele din bolig både indvendigt og udvendigt. Uanset hvilken type arbejde du skal have udført, så kan du altid forvente at få en konkurrencedygtig pris, samt at vores maler leverer et flot resultat, der kan holde i rigtig mange år.

Vi udarbejder altså gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi kender til din opgave og dine ønsker, så du på forhånd ved, hvor meget det kommer til at koste dig at få en maler ud for at løse opgaven.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit malerarbejde

Skal du bruge en professionel maler, bør du ringe til os allerede i dag. Vi kan hjælpe både private og erhverv med alle former for malerarbejde, og vi har mange års erfaring indenfor branchen, hvilket sikrer dig et resultat af høj kvalitet.

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder, har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave? Så skal du endelig ikke holde dig tilbage med at tage kontakt til os.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 33 25 35 32,  eller du kan skrive til vores e-mail info@camre.dk, hvis du foretrækker det. Vi tager en snak om dine ønsker og behov, og sammen finder vi derfra i fællesskab ud af, hvordan vi kan få løst lige netop din opgave bedst muligt og til hvilken pris.

Vi glæder os meget til at hjælpe dig!

Følg os på
​Facebook​

Om Camre Group ApS

Camre Group ApS rådgiver og udfører arbejde indenfor maler, elektriker, tømrer, murer, VVS. kort sagt alt indenfor byggeri og anlæg til private og erhverv.

Vi har stor ekspertise i udførelse og rådgivning igennem alle byggeriets faser lige fra planlægning, projektering og til udførelse (byggeledelse). Størrelsen på vores opgaver spænder ligeledes meget bredt. Vi påtager os store såvel som små projekter.

Kontaktoplysninger

Camre Group ApS

CVR: 43955489

​Smallegade 52 D 2

2000 Frederiksberg

Telefon: 33 25 35 32

E-mail: info@camre.dk