Professionel og kompetent maler for både private og erhverv

Skal du bruge en maler? Hos C.C Entreprise hjælper vi i vores forretning både private og erhverv med malerarbejde, og vi har særligt mange kunder fra Frederiksberg og det indre København. 

Vi dækker dog hele Storkøbenhavn og Nordsjælland, og vi kører gerne langt, når du har behov for malerarbejde af høj kvalitet, hvorfor du ofte finder os i forskellige afkroge af Sjælland og resten af landet. Vi har mange kompetencer, og én af vores mange specialer er malerfaget, hvor vi har løst rigtig mange forskelligartede og spændende opgaver. 

Det vil altså sige, at vi har rig erfaring i branchen, hvorfor du roligt kan overlade dit arbejde til os.​

Hvad koster en maler?

Har du behov for en dygtig og kompetent maler, er du altså kommet til det helt rette sted. Vi har nemlig løst utroligt mange opgaver inden for malerfaget. Men hvad koster en maler egentlig?​

Det afhænger naturligvis af en lang række forskellige faktorer såsom omfanget på den enkelte opgave.​

Ring allerede i dag for et godt tilbud

Har du brug for hjælp fra en maler, bør du ringe til os allerede i dag. Vi kan både hjælpe private og erhverv med alle former for malerarbejde, og vi har rig erfaring inden for branchen, hvorfor du hos os er garanteret et resultat i høj kvalitet. Endelig tilbyder vi en fordelagtig pris uanset opgavens omfang. Har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, eller har du nogle spørgsmål, skal du være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Ring til os med det samme på telefon 33 25 35 32, og så finder vi i fællesskab ud af, hvordan vi kan få løst lige netop din opgave. Vi glæder os meget til at hjælpe dig. 

Følg os på
​Facebook​

Om C. C. Entreprise ApS

C. C. Entreprise ApS rådgiver og udfører arbejde indenfor maler, elektriker, tømrer, murer, VVS. kort sagt alt indenfor byggeri og anlæg til private og erhverv.

Vi har stor ekspertise i udførelse og rådgivning igennem alle byggeriets faser lige fra planlægning, projektering og til udførelse (byggeledelse). Størrelsen på vores opgaver spænder ligeledes meget bredt. Vi påtager os store såvel som små projekter.

Kontaktoplysninger

C. C. Entreprise ApS

CVR: 39269295

​Smallegade 52 D 2

2000 Frederiksberg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 33 25 35 32

E-mail: info@camre.dk